#DuErVærdifuld

Vi arbejder dagligt med at minde unge piger om deres værdi og tale med dem om deres trivsel. På GirlTalk giver vi mulighed for at få luftet svære tanker og følelser, men også glæder og succeser.

Gennem gratis chat- og SMS-rådgivning, samtalegrupper samt psykologsamtaler og foredrag hjælper og støtter vi unge piger i alle de udfordringer og valg, der følger med i et ungt liv. På GirlTalk kan man tale om det hele – alt fra kropslige forandringer, problemer med forældre, lavt selvværd og ensomhed til selvmordstanker, selvskade og spiseforstyrrelser. 

GirlTalk.dk har ca. 160 frivillige, hvoraf 120 er rådgivere. Derudover består sekretariatet af 8 ansatte samt en frivillig bestyrelse.

Ønsker du mere information om GirlTalk.dk og vores arbejde med unge pigers trivsel, gå til bagsnakken.dk

Vi sidder på et hyggeligt lille kontor i københavn

Bygmestervej 10 1. sal, 2400 København NV

 

 
 

Kontakt os

Hvis du har noget på hjerte, som ikke kan skrives om i chatten, er du velkommen til at skrive her.

Hvis du er her fordi du er forældre, fagperson, presse eller interesseret i at blive frivillig så har vi lavet et selvstændigt site til jer som hedder bagsnakken.dk

 

GirlTalk.dks mission, løfte og værdier


Mission

GirlTalk.dk hjælper og rådgiver piger i ungdomslivet til at håndtere deres livssituation og forbedre deres trivsel.

Løfte

Vi vil altid være der for unge piger, når de oplever, at de har udfordringer i ungdomslivet, og vi vil hjælpe ved at være:

- Tilgængelige

- Nærværende

- Relevante

- Hjælpsomme

Værdier

  • Alle har brug for en at tale med


Unge piger har brug for en person i deres liv, som er nærværende og lytter. Det kan være svært at tale med de mennesker, som er omkring en i dagligdagen. GirlTalk.dk giver mulighed for at have en at tale med omkring de ting i livet, som kan være svære at dele med andre.

  • Du er værdifuld

Alle piger uanset etnicitet, religion og nationalitet har værdi. GirlTalk.dk støtter piger til at se og udfolde deres fulde potentiale i form af de forskellige ressourcer og talenter, som de hver især er i besiddelse af.

  • Faglighed og kompetence

Arbejdet på GirlTalk.dk er præget af faglighed og kompetence. Ledelsen i GirlTalk.dk er psykologfaglig uddannet, og de frivillige får undervisning, supervision og uddannelse, så det sikres, at de er kompetente til at arbejde med de unge piger

  • Engagement og frivillighed

GirlTalk.dk er en organisation baseret på frivillighed og engagement. Det er en værdi for os at engagere os i hinanden og gøre en forskel på frivillig basis. For os er det en hjertesag at være der for andre. Når vi frivilligt bruger tid på at gøre noget for andre, kan vi gøre en langt større forskel, end vi ellers ville kunne, hvis alt skulle gøres op i kroner og ører.