GirlTalk.dk - Medlemsfordele

Det koster kun 150 kr. årligt at være foreningsmedlem* af GirlTalk.dk. Som medlem af GirlTalk.dk får du nogle fordele:

  • Velkomstgave. Du modtager en velkomstgave, når du melder dig ind i GirlTalk.dks forening. I 2017 består gaven af:
    • GirlTalk.dks bestsellerbog: Se livet gennem nye briller, til en værdi af 50 kr. Bogen er en selvhjælpsbog til at arbejde med dit selvværd og selvtillid. Både unge piger og voksne har haft stor glæde af bogen, som er trykt i flere oplag. 
    • GirlTalk.dk armbånd - Du er værdifuld, som har en værdi af 25 kr. Armbåndet kan ses i webshoppen.
  • Gratis telefonisk forældrerådgivning. Som medlem har du mulighed for at ringe til GirlTalk.dk og få gratis telefonisk rådgivning vedrørende teenageproblematikker i hjemmet. Ring til Anna Bjerre på tlf: 22 52 52 58 i tidsrummet 9-15. Hvis du ikke kan træffe Anna på telefonen, kan du lægge en besked med dit navn og telefonnummer samt besked om, hvorfor du ringer.
  • nyhedsbreve med input til hverdagen med en teenager, samt nyheder om GirlTalk.dks arbejde
  • Invitation til den årlige generalforsamling i maj inklusiv rundvisning på GirlTalk.dk 

Hvis du også vælger at være fast gavegiver* til GirlTalk.dk, kan du give et beløb på  350 kr. årligt. Beløbet (bortset fra medlemsskabet på 150 kr.) kan blive trukket fra i skat.  Læs mere om at blive fast bidragsyder til GirlTalk.dk på dette LINK

Gå direkte til PBS tilmeldingsformular på dette LINK 

*GirlTalk.dk opbevarer personoplysninger i 5 år efter endt medlemsskab/donation fra udgangen af det pågældende regnskabsår i henhold til bogføringsloven. Kontakt sekretariatet, hvis du har spørgsmål til vores databehandling.