GirlTalk.dk - Hvordan kan jeg støtte?

Hvordan kan jeg støtte?

1. Støt via MobilePay

Det er nemt og hurtigt at støtte GirlTalk.dk med et enkelt bidrag via MobilePay. Donér 200 kr. via MobilePay app’en til tlf.nr. 5325 5256. Husk at skrive din email*, så vi kan kontakte dig for at få din adresse og dermed registrere dig som gavegiver i forhold til vores §8a godkendelse. 

2. Fast bidragsyder via PBS

Ved at betale 350 kr. via PBS, bliver du både medlem med medlemsfordele og gavegiver til GirlTalk.dk, og så er du med til at sikre, at GirlTalk.dk fortsat kan hjælpe og rådgive unge piger i Danmark til bedre trivsel og livsmod.

Udfyld nedenstående formular og klik på ’Tilmeld’. Så opretter GirlTalk.dk en betalingsserviceaftale*. Når betalingen til GirlTalk.dk fremgår af betalingsoversigten, vil opkrævninger ske automatisk. Bemærk, at der kan gå op til halvanden måned, før betalingsaftalen træder i kraft.

Klik her for PBS formular 

3. Støt med et enkelt bidrag

Du kan støtte GirlTalk.dk med et enkelt bidrag via betalingskort/kreditkort via den krypterede side i vores webshop. Husk at angive navn eller virksomhedens navn samt navn på kontaktperson*.  

Klik her for at give et enkelt bidrag 
  

4. Kontooverførsel

Du eller din virksomhed kan overføre et selvvalgt beløb til GirlTalk’s konto i Spar Nord Bank. Husk at angive navn, virksomhedens navn samt navn på kontaktperson*. 

Reg. nr. 9385 kontonr. 4579553982 - Spar Nord Bank.
 

5. Bliv foreningsmedlem af GirlTalk.dk

Du har mulighed for at gøre GirlTalk.dk og unge piger i Danmark til din personlige hjertesag ved at blive medlem af GirlTalk.dk for 150 kr. pr. år. Læs om medlemsfordele*.

Klik her for at blive medlem 

  

6. Webshoppen

Du kan støtte GirlTalk.dk ved at handle i vores Webshop

Her finder du GirlTalk.dk’s populære bøger om selvværd samt diverse GirlTalk.dk varer.
 

7. Støt GirlTalk.dk med tid og kompetencer

Som supplement til - eller i stedet for - et økonomisk bidrag, kan du eller din virksomhed støtte GirlTalk.dk med hjælp i form af faglige ressourcer og arbejdstid. 

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt Anna Bjerre på tlf. 22525258, hvis du ønsker at støtte os med faglige ressourcer.
 

8. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du har mulighed for at følge GirlTalk.dks arbejde med at fremme trivsel og livsmod blandt unge piger i Danmark ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du tilmelder dig ved at udfylde formularen via linket herunder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet i bunden af siden.
 

9. Anden støtte

Har du en idé til, hvordan du eller din virksomhed kan støtte os, er du meget velkommen til at kontakte os. Fx i forbindelse med gavedonationer.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt Anna Bjerre på tlf. 22525258. 

 

*GirlTalk.dk opbevarer personoplysninger i 5 år efter endt medlemsskab/donation fra udgangen af det pågældende regnskabsår i henhold til bogføringsloven. Kontakt sekretariatet, hvis du har spørgsmål til vores databehandling.