GirlTalk.dk - Sms rådgivning

Anonym SMS rådgivning

GirlTalk.dks SMS rådgivning er for dig, som gerne vil skrive med en rådgiver fra GirlTalk.dk via SMS. Rådgivningen er på samme måde som i chatrådgivningen anonym (om anonymitet på GirlTalk.dk). Det vil sige, at rådgiverne ikke kan se dit nummer, når du skriver til dem. Ligesom på chatten kan du i SMS rådgivningen tale om lige det, du har på hjerte. Du kan skrive til nummeret hele døgnet, og du vil efterfølgende blive kontaktet så hurtigt som muligt af en rådgiver i rådgivningens åbningstid. Det nummer, som du skal skrive dine sms'er til er:  8 900 800.

Åbningstiderne i rådgivningen er:

Søndag - Torsdag: kl. 18.30-22.30

Fredag - Lørdag: kl. 19.00-21.00

 

GirlTalk.dk er i 2017 blevet akkrediteret af Rådgivnings Danmark, som er brancheforening for sociale rådgivningstilbud i Danmark. Akkrediteringen er et særligt kvalitetsstempel på arbejdet i rådgivningen. 

 RD Akkreditering CMYK  

Spørgsmål og svar til SMS rådgivningen

Hvordan fungerer SMS rådgivningen?

Hvis du vil skrive til GirlTalk.dks SMS rådgivning, skal du sende din SMS til nr.: 8 900 800. Du vil herefter modtage en automatisk besked, så du ved, at vi har fået din SMS, og hvis du svarer på den besked, kommer du i kø til en rådgiver, som vil besvare din besked så hurtigt som muligt i rådgivningens åbningstid. I kan blive ved at skrive sammen, til der er holdskifte (kl. 20.30), eller til rådgivningen lukker. Når I har aftalt at afslutte samtalen, får du ikke flere beskeder, men du er altid velkommen til at skrive til GirlTalk.dk igen.

 

Hvornår får jeg svar på min SMS?

Du kan skrive med en rådgiver på SMS søndag-torsdag kl. 18.30-22.30 og fredag-lørdag kl. 19-21.

Der kan godt være lidt ventetid i en SMS samtale, både på at komme igennem og undervejs i samtalen, men vi gør vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt. Hvis du fortryder og ikke længere ønsker at tale med en rådgiver, kan du sende en SMS med teksten STOP. Så modtager du ikke flere beskeder fra GirlTalk.dk, før du selv skriver til os igen.

 

Hvad hvis jeg ikke kan svare med det samme?

Hvis du er i gang med en SMS samtale, og din mobil løber tør for strøm, eller du er nødt til at vente med at svare, vil din samtale blive afsluttet. Du kan altid sende en SMS til 8 900 800, når du er klar til at tale med en rådgiver igen.

 

Kan I se mit telefonnummer?

Nej, vi kan ikke se dit nummer, og du er anonym. Rådgiverne besvarer SMS-beskederne fra en computer, og dit nummer er ikke synligt for dem eller andre i GirlTalk.dk. Hvis du ikke ønsker, at andre skal se de SMS’er, du har sendt og modtaget fra GirlTalk.dk, skal du huske at slette dem på din telefon.

 

Hvad koster det?

Dit teleselskab opkræver almindelig SMS takst for alle SMS’er til GirlTalk.dk. Hvis ubegrænset SMS er en del af dit telefonabbonement, betaler du altså ikke ekstra for at skrive på SMS til GirlTalk.dk.  

 

Kan man se på telefonregningen, at jeg har skrevet til jer?

Man kan ikke se nogen steder på telefonregningen, at du har skrevet til GirlTalk.dk. De SMS’er, som sendes til GirlTalk.dk, faktureres som SMS’er til CIM Mobility, der er det firma, som varetager den tekniske del af GirlTalk.dks SMS-rådgivning.

 

Virker det fra udlandet?

Nej, man kan desværre ikke sende SMS fra udlandet. Men du kan altid benytte dig af chatrådgivningen, hvis du gerne vil tale med rådgiver - uanset hvor du er.