Om Chatten

Du er værdifuld. Det er vores mantra, og grunden til vi bruger tid på GirlTalk. Alt for mange piger går rundt med nogle svære tanker, frustrationer og oplevelser - og mange ved ikke, hvem de skal tale med det om. Alle har brug for en at tale med. Alle. Så skriv til os!

chat_sm1.jpg

Chat med en rådgiver online


Søndag - Torsdag: kl. 18.30-22.30

Fredag - Lørdag: kl. 19.00-21.00

Her på chatten kan du skrive med frivillige i alderen 18-35 år. De har taget en masse kurser her hos GirlTalk for at blive rigtig gode til at tale med dig, om det du har brug for. Ordet er dit på chatten, og du kan fortælle chatrådgiveren, lige hvad du har lyst til.

chat_sm4.jpg

Chat med en rådgiver på SMS - 8900800


Søndag - Torsdag: kl. 18.30-22.30

Fredag - Lørdag: kl. 19.00-21.00

Send en sms til 8900800! Har du brug for at få vendt tankerne med en udenforstående, så send os en sms her. Sms-rådgivningen er ligesom chatten fuldstændig anonym. Vi kan ikke se dit telefonnummer, fordi vi bruger et computersystem til at besvare din sms. Det er ligesom på chatten rådgivere mellem 18-35 år, der besvarer dine spørgsmål.

 

Vi chatter anonymt, så du kan trygt skrive om hvad som helst!

Du skal endelig ikke holde dig tilbage. Online og SMS chatten forgår begge helt anonymt, så ingen får at vide hvad du skriver til os om.

Læs mere om hvad vi mener med anonymt 👉🏽

Husk at bruge en ordentlig tone overfor rådgiverne på chatten.

GirlTalk.dks rådgivere arbejder frivilligt. De gør det, fordi de gerne vil lytte til og støtte piger, som har brug for én at tale med. Tænk derfor på, hvordan du taler til dem. Husk på, at rådgiverne ikke kan løse alle dine problemer, men de kan lytte og støtte dig i at træffe de rigtige valg. Tilsvining, trusler eller nedladende kommentarer i rådgivningen tolereres derfor på ingen måde. Misbrug af rådgivningen og vedvarende chikane tolereres heller ikke og kan i yderste konsekvens medføre blokering i adgangen til rådgivningen. I rådgivningen er du anonym - det vil sige, at vi ikke ved, hvem du er - vi har dog mulighed for at identificere, om det er den samme person, der har haft forskellige samtaler. 

Sletning af samtaler i rådgivningen. 

Samtaler i rådgivningen gemmes til internt brug men slettes automatisk efter 12 måneder. Du kan dog altid anmode om, at dine samtaler slettes før dette ved at skrive en mail til info@girltalk.dk

 
chat2.jpg
 

Andre rådgivningsmuligheder

 
Børneportalen   Børneportalen er en hurtig vej til den rigtige hjælp. Hjemmesidens formål er at hjælpe børn og unge med at finde frem til netop den rådgivning, de har brug for og føler sig trygge ved at henvende sig til. På den måde kan de få fat i den rådgivning, der passer bedst til netop deres problem. Det kan også betyde, at de undgår at skulle kontakte flere forskellige rådgivningstilbud, før de når frem til den hjælp, der er bedst for netop dem.   http://boerneportalen.dk/

Børneportalen

Børneportalen er en hurtig vej til den rigtige hjælp. Hjemmesidens formål er at hjælpe børn og unge med at finde frem til netop den rådgivning, de har brug for og føler sig trygge ved at henvende sig til. På den måde kan de få fat i den rådgivning, der passer bedst til netop deres problem. Det kan også betyde, at de undgår at skulle kontakte flere forskellige rådgivningstilbud, før de når frem til den hjælp, der er bedst for netop dem.

http://boerneportalen.dk/

LifeMap   LifeMap er en app, der skal hjælpe unge i gymnasiet til at reagere tidligt på deres problemer i stedet for at gå med dem alene. En stærk byggesten i LifeMap er de unges egne fortællinger om, hvordan de har stået i netop de problemstillinger, som beskrives i appen. Appen byder på gode råd og vejledning fra både andre unge og voksne.   https://lifemap.dk/

LifeMap

LifeMap er en app, der skal hjælpe unge i gymnasiet til at reagere tidligt på deres problemer i stedet for at gå med dem alene.
En stærk byggesten i LifeMap er de unges egne fortællinger om, hvordan de har stået i netop de problemstillinger, som beskrives i appen. Appen byder på gode råd og vejledning fra både andre unge og voksne.

https://lifemap.dk/

Mindhelper   Målet med Mindhelper er at hjælpe unge tidligt, inden problemer vokser dem over hovedet. Mange unge kæmper med stigende krav. Både fra samfundet og dem selv. På Mindhelper kan de få viden og råd til at håndtere deres mentale sundhed.   https://mindhelper.dk/

Mindhelper

Målet med Mindhelper er at hjælpe unge tidligt, inden problemer vokser dem over hovedet. Mange unge kæmper med stigende krav. Både fra samfundet og dem selv. På Mindhelper kan de få viden og råd til at håndtere deres mentale sundhed.

https://mindhelper.dk/

Rådgivnings Danmark   En fin lille søgemaskine til at finde det helt rigtige rådgivningshjælp.   https://raadgivningsdanmark.dk/find-raadgivning/

Rådgivnings Danmark

En fin lille søgemaskine til at finde det helt rigtige rådgivningshjælp.

https://raadgivningsdanmark.dk/find-raadgivning/


Hvis du er utilfreds med noget…

Så har du mulighed for at indsende en klage. Der er nogle oplysninger vi skal bruge for at behandle din klage ordentligt.

Læs klagevejledningen her