Nyheder

GirlTalk

Nyheder

GirlTalk x Winther Studio: Smykker der støtter

I et samarbejde med smykkevirksomheden Winther Studio lancerer vi i dag en ny smykkekollektion. Her har tre af GirlTalks ambassadører designet hver deres personlige smykkevedhæng for at støtte GirlTalks arbejde og sætte fokus på vigtige tematikker.

Selvværd, mental sundhed og selvindsigt er blandt de temaer, som GirlTalks tre ambassadører, Karoline Hamm, Rose Svane og Mathilde Olsen, har ladet sig inspirere af i designet af deres unikke smykkevedhæng, der er baseret på deres personlige fortællinger.

Winther Studio har doneret 600 smykkevedhæng og 600 kæder til GirlTalk, hvor salget via vores webshop går ubeskåret til vores arbejde. Derudover donerer Winther Studio et beløb for hvert vedhæng solgt via deres egen webshop. Og partnerskabet bygger på en fælles vision om at gøre en forskel for unge kvinder.

Vi ønsker at støtte GirlTalk, fordi deres arbejde er vigtigt for piger og kvinder mellem 12 og 24 år. Vores målgrupper overlapper, og vi ser en naturlig synergi i samarbejdet. Udover at øge opmærksomheden omkring GirlTalks tilbud, er vi også glade for at kunne donere økonomiske midler, der kan bidrage til deres fortsatte arbejde
- Winther Studio

Også hos GirlTalk er der stor glæde over samarbejdet med Winther Studio: "Vi er taknemmelige for samarbejdet med Winther Studio, det bidrager nemlig ikke kun økonomisk til vores arbejde til gavn for piger og unge kvinder. Det store overlap i vores fælles målgruppe giver os en unik mulighed for at øge kendskabet og styrke vores fælles indsats i at skabe større synlighed omkring GirlTalks budskaber og tilbud, så vi kan sikre, at endnu flere får den støtte, de har brug for."

Smykker med personlig fortælling
De tre smykkevedhæng, der er designet specielt til samarbejdet, er udviklet i tæt samarbejde med tre af GirlTalks ambassadører: skuespiller Karoline Hamm, kunstner, hækledronning Rose Svane og influencer og kunstner Mathilde Olsen. Hvert vedhæng har et unikt design og symboliserer temaer, der har personlig betydning for de tre ambassadører, og som samtidig afspejler GirlTalks værdier.

 

  • Skuespiller og podcast-vært Karoline Hamms vedhæng er inspireret af et timeglas for at symbolisere tålmodighed og troen på, at tiden heler alle sår. De violette zirkonia-sten, som har samme farve som forglemmigej-blomsten, minder os om at passe på os selv og huske vores egen værdi.

 

  • Kunstner og hækledronning Rose Svanes vedhæng er designet med inspiration fra havet. For Rose symboliserer havet det ukendte dyb, som både kan være skræmmende, spændende og smukt. Vedhænget skal minde om at være nysgerrig på sig selv og de ting, der kan virke skræmmende, og huske på alt det smukke, der ligger dybt inde i sig selv.

 

 

  • Kunstner og influencer Mathilde Olsens vedhæng er designet med inspiration fra hjernen. Det abstrakte udtryk symboliserer vigtigheden af at passe på sig selv og prioritere sit eget mentale helbred, samt at man ikke er forkert, fordi man kæmper med nogle udfordringer.

 

 

 

Du kan købe smykkerne her

Flere Nyheder

Her finder du seneste nyt, pressemeddelelser og udgivelser fra GirlTalk


Filtre
Filter nyheder

Vil du vide mere om:

  • Pressemeddelelser
  • Publikationer
  • Nyheder
61 Resultater