Nyheder

GirlTalk

Nyheder

GIRLTALK X ODEON // MED PETRA NAGEL, ANNA BJERRE, HELIN ERDEM & ROSE SVANE

I samarbejde med ODEON i Odense inviterer GirlTalk den 21. august til foredrag med Petra Nagel og en efterfølgende talk om pigeliv, selvværd og trivsel. GirlTalks direktør, Anna Bjerre, deltager sammen med Helin Erdem og Rose Svane, der alle vil være en del af panelet i ODEON.

I samarbejde med ODEON i Odense inviterer GirlTalk den 21. august til en aften om pigeliv, selvværd og trivsel. Aftenen starter med, at Petra Nagel afholder foredraget "Ting, jeg har lært, da det var for sent". Efterfølgende får Petra selskab på scenen, når hun modererer og deltager i den efterfølgende talk med et stærkt panel af deltagere. I løbet af aftenen dykker vi ned i tematikker som selvværd, ungdom, usikkerhed og generationsforståelse. Billetterne er sat til salg og kan købes her 

 

Køb billet her

 

Petra Nagel er kendt for sin ærlige og nærværende formidling som journalist og tv-vært, og hun vil lede os gennem en aften, hvor vi bliver klogere på de udfordringer, unge piger står overfor i dagens komplekse samfund. Fra mindreværdsfølelser og præstationsangst til presset fra sociale medier, vil der blive sat fokus på de ting, der påvirker de unge, forældre og alle andre nære voksne, der kan relatere til de normer og forventninger, som unge piger møder på vejen ind i voksenlivet.

I panelet i ODEON sidder også GirlTalks direktør og stifter, Anna Bjerre. Anna Bjerre har godt 20 års erfaring fra GirlTalk og som psykolog med de problematikker og udfordringer, der rører sig blandt piger og unge kvinder samt forældre og andre nære voksne omkring de unge. 

Herudover deltager Helin Erdem, der er TV- og social media-vært og kendt fra P3, samt hækledronning og influencer, Rose Svane. Alle i panelet vil være med til at give deres personlige perspektiver, når vi i godt selskab udfolder emner omkring pigeliv, fællesskaber og sammen får en større forståelse for dén virkelighed og vilkår, der er gældende for piger og unge kvinder i dag. 

Vi kan godt garantere, at det bliver en aften, der er værd at opleve – både som ung og for alle andre, der ønsker indsigt i, hvordan man kan støtte og forstå sin datter, søster eller gode veninder endnu bedre. 

 

Arrangementet er muliggjort i samarbejde med ODEON og Comwell, som støtter op om GirlTalks mission og udbredelse i Odense. Vi takker ODEON og Comwell for at være med til at bidrage til, at GirlTalk kan være der for endnu flere piger i Odense og landet over.

Flere Nyheder

Her finder du seneste nyt, pressemeddelelser og udgivelser fra GirlTalk


Filtre
Filter nyheder

Vil du vide mere om:

  • Pressemeddelelser
  • Publikationer
  • Nyheder
61 Resultater