GirlTalk.dk - Hvorfor støtte GirlTalk.dk?

Hvorfor støtte GirlTalk.dk?

GirlTalk.dk er en non-profit organisation, der arbejder for at forbedre trivslen for unge piger i Danmark. Alt for mange har det alt for svært – selvskade, selvmordstanker og ensomhed er hverdag for mange piger. Vi ønsker, at hjælpe unge piger til et styrket selvværd og en fornyet tro på sig selv, som bidrager til konstruktive mestringsstrategier og  skaber fremtidig resilliens. Gennem din støtte er du med til at hjælpe unge piger til en bedre fremtid. 

Der er mange måder at støtte på, og ethvert bidrag er vigtigt for os – sammen kan vi hjælpe endnu flere endnu bedre. 

Hvad går pengene til?

GirlTalk.dk er baseret på frivillighed og alle rådgivere arbejder således ulønnet. De penge og bidrag, vi modtager, går alene til drift af websiden og til projekter og arrangementer med fokus på bedring af unge pigers vilkår i Danmark. Da GirlTalk.dk er en non-profit organisation tilfalder alt overskud organisationen selv. 

Det giver at give noget

Du kan både støtte GirlTalk.dk som privatperson og som virksomhed. Ved at støtte os, viser du/I social ansvarlighed og menneskeligt overskud – samtidig med, at du/I er med til at gøre en uvurderlig forskel. 

Som privat person kan du fx støtte med enkelte fradragsberettigede bidrag eller ved at blive foreningsmedlem af GirlTalk.dk. Måske er det netop en i din omgangskreds, som vi taler med hver aften.

Som virksomhed er der gode grunde til at inddrage GirlTalk.dk som en del af en CSR-strategi, hvor pæn omtale blandt kunder og samarbejdspartnere samt en øget stolthed og samhørighed blandt medarbejdere blot er nogle af de positive ting, et partnerskab kan medføre. Et partnerskab kan tage sig ud på mange måder, men vi lægger vægt på, at det skaber gensidig glæde for både virksomheden, GirlTalk.dk og de mange piger, som vi, takket være vores fælles indsats, kan hjælpe i en svær tid. 

Afhængigt af om du du/I er en privatperson eller en virksomhed, er der forskellige måder at støtte på.
Se her, hvordan du kan støtte os.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 22525258