GirlTalk.dk - Du kan gøre en forskel i Grønland

DU KAN GØRE EN FORSKEL I GRØNLAND

Fødselsdag Girltalk.dk Grønland

Kristina Malou Hesselberg: » Den 14. oktober fylder jeg 30 år. Da jeg fyldte 20, regnede jeg ikke med, at jeg ville fylde 30. Dengang var jeg syg med depression, angst & selvmordstanker. Nu er jeg snart 30 og har aldrig været gladere i livet.

I dag bruger jeg rigtig meget energi på, at give den viden jeg har, videre til nogle unge, der måske oplever noget af det samme, som jeg oplevede dengang jeg var i begyndelsen af 20’erne.

Jeg har et kæmpe hjerte til organisationen GirlTalk.dk. GirlTalk.dk er en rådgivsningsside til piger mellem 12 og 24 år, der har brug for en at tale med.Mit store ønske er, at gøre det muligt, at komme til Grønland sammen med GirlTalk.dk, for netop at tale med de unge piger, og deres voksne omkring dem, om hvilke udfordringer de oplever og vil opleve i fremtiden.
Den største gave for mig, er nemlig at give 
Har du lyst til, og mulighed for, at støtte op om projektet, så send os gerne en hilsen med teksten “GRØNLAND”. 
Af hjertet tak! «
 
Kristina Malou Hesselberg er blogger, studerer til socialrådgiver, frivillig hos GirlTalk.dk - og intiativtager til projektet om at få GirlTalk.dk til Grønland. Vi er meget stolte og uendeligt taknemmelige for at Kristina Hesselberg tager kampen op for unge piger i alle dele af Danmark sammen med os.
 
NU KAN DU kan hjælpe unge piger i Grønland sammen med Kristina og Girltalk.dk - selv det mindste beløb gør en forskel!