GirlTalk.dk - Paul Harris fellow nålen

Hædret med Paul Harris fellow nålen

Rotary Danmark tildelte tirsdag d.30.maj hæderstegnet Paul Harris Fellow til 38-årige Anna Bjerre, daglig leder af Girltalk.dk og kendt foredragsholder.

Det skete i anledningen af Rotary Foundations 100 års dag efter indstilling fra Skovshoved RK og Copenhagen Strandparken RK motiveret med hendes afgørende indsats med at opbygge GirlTalk.dk

Anna Bjerre startede GirlTalk i 2004 sammen med fem andre til dels ud fra egne erfaringer med at være teenager udsat for mobning og føle sig usikker på livet. Rådgivningstjenesten på nettet og på telefon hjælper de unge med at leve livet. Hver dag sidder frivillige og taler med unge. Sidste år talte GirlTalk med 6.000 unge, og gennem de 13 år har de hjulpet rigtig mange. Dagligt besøger 600 unikke personer hjemmesiden.

GirlTalk har også engageret sig i debatten om deling af intimt billedmateriale på sociale medier.

Takket være støtte fra virksomheder, fonde og private har rådgivningen kunnet udvide og er i dag en veletableret funktion.

Ved siden af GirlTalk har Anna Bjerre uddannet sig til psykolog.

Anna Bjerre GrilTalk

 

* Anna Bjerre er en ildsjæl og en iværksætter. Det er i høj grad hendes fortjeneste, at unge i dag kan finde råd og støtte gennem GirlTalk. Hun har rejst penge til at drive rådgivningen, skabt et stort netværk af frivillige rådgivere, har selv rådgivet, sagde Jens Erik Rasmussen, Rotary Past District Guvernor, da han overrakte PHF-nålen og hæderen. Han tilføjede:

* For erhvervsfolk, der er engageret i CSR, er hun et kæmpe forbillede og inspiration.

* Det er det arbejde men også det engagement, der er så afgørende for, at det er lykkedes, som vi hædrer ved at tildele hende Paul Harris Fellow.

I anledningen af 100-året for The Rotary Foundation hædrer Rotary Danmark 100 danskere for deres særlige indsats lokalt eller på landsplan.

Paul Harris Fellow er oprindeligt stiftet som anerkendelse af Rotary medlemmers særlige indsats. Særligt udvalgte personer uden for Rotary har gennem årene modtaget en PHF, blandt andre Mother Theresa og Dolly Parton.

Skrevet af: Jens Erik Rasmussen, Rotary Past District Guvenor