GirlTalk.dk - Vil du være med i Szhirleys nye musikvideo?

I en tid hvor dét at iscenesætte sig selv på diverse SoMe (Sociale Medier) er hverdag, kan det være svært at føle sig god nok som sig selv. 
 

Hele tiden bliver vi præsenteret for uopnåelige kropsidealer, dyre mærkevarer og de smukkeste ansigter, selvfølgelig smurt ind i diverse filtre. Det kan føles umuligt at navigere i hvad der reelt er ægte. Og selvom de fleste uanset alder godt ved at det man ser på sin skærm ikke har noget med virkeligheden at gøre, gør det det stadig ikke nemmere at føle sig god nok som man er. 

Jeg er personligt glad for ikke at skulle vokse op og prøve at finde ud af hvem jeg er, med SoMe omkring mig. For det kan være svært nok i sig selv at finde ud af det, selv uden påvirkning fra SoMe. Jeg tænker dagligt over hvilken indvirkning det må have på mange unge, specielt piger og det gør mig ked af det og bange på deres vegne. 

Derfor fandt jeg det også naturligt at hooke op med organisationen GirlTalk.dk omkring min nye single 'Bange', der netop handler om alle de ting jeg selv er bange for, ss. ikke at være der nok for min familie, ikke at have nok timer i døgnet til at nå det jeg gerne vil osv. 

GirlTalk.dk er nemlig en organisation som dagligt hjælper pigerne rundt om i landet, med de spørgsmål og problematikker de måtte have, og det som GirlTalk kan er, at være en støtte i de situationer hvor pigerne ikke kan eller vil dele deres tanker og bekymringer med nogle tæt på. 

Ifbm. singlen har jeg er brændende ønske om at få jeres historier med i musikvideoen. Derfor vil jeg blive utrolig glad hvis I har lyst til og mod på at lave nogle kortere optagelser jeg må bruge og klippe sammen til den forhåbentlig fineste og sigende musikvideo. Du må gerne sende flere optagelser, men hver optagelse bør max være 30-40 sek. Husk at det naturligvis skal være ok med dine forældre, hvis du er under 18 år.

Det I skal gøre er at optage feks. en situation I jeres liv, som fylder hos jer. Det må både være glade og svære emner.

Man behøver ikke vise sit ansigt, hvis det gør det nemmere at 'vise' hvad man går og bærer på. 

HUSK at telefonen skal være vandret når I optager, ellers kan videoerne (formatet) desværre ikke bruges. 

Når I har optaget jeres klip, så send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du er den heldige, tager vi kontakt til dig.