GirlTalk.dk - Nyheder

GirlTalk.dks direktør Anna Bjerre er valgt som repræsentant i Frivilligrådet.


Überbanko er et luksus bankospil, med lækre præmier og sidegevinster som GirlTalk.dk får sponsoreret med støtte fra blandt andre Rotary. Det hele står i velgørenhedens tegn og overskuddet går til GirlTalk.dk


Fra onsdag d.3/1 vil gruppechatten blive flyttet en halv time, så der fremover er gruppechat kl.18.30-20.30 hver mandag og onsdag. 


Chat og SMS rådgivningen holder lukket d. 23. dec.-d.26. dec samt d.31.dec. og d.1.jan. Der er åbent mellem jul og nytår d.27.-30.dec. Gruppechatten er lukket  d.25.dec og d.1.jan.


 

Tag familien med til en fantastisk julekoncert med Kaputu (søstrene der vandt x-factor 2016), GirlTalk.dks seje ambassadør Linda Andrews og Marie Carmen Koppel. Overskuddet går til GirlTalk.dk

På Ungdommens Folkemøde spurgte vi de unge, hvad skal der til for at ændre en kultur, hvor ’det perfekte er det nye normale’.

Læs de unges gode råd


Unge glemmer, at de har værdi, selvom de er uperfekte. Læs artiklen med Direktør Anna Bjerre


Se videoen om RådgivningsDanmarks arbejde og hvorfor GirlTalk.dk er medlem af den nye brancheforening


DU KAN GØRE EN FORSKEL I GRØNLAND

Fødselsdag Girltalk.dk Grønland

Kristina Malou Hesselberg: » Den 14. oktober fylder jeg 30 år. Da jeg fyldte 20, regnede jeg ikke med, at jeg ville fylde 30. Dengang var jeg syg med depression, angst & selvmordstanker. Nu er jeg snart 30 og har aldrig været gladere i livet.

I dag bruger jeg rigtig meget energi på, at give den viden jeg har, videre til nogle unge, der måske oplever noget af det samme, som jeg oplevede dengang jeg var i begyndelsen af 20’erne.

Jeg har et kæmpe hjerte til organisationen GirlTalk.dk. GirlTalk.dk er en rådgivsningsside til piger mellem 12 og 24 år, der har brug for en at tale med.Mit store ønske er, at gøre det muligt, at komme til Grønland sammen med GirlTalk.dk, for netop at tale med de unge piger, og deres voksne omkring dem, om hvilke udfordringer de oplever og vil opleve i fremtiden.
Den største gave for mig, er nemlig at give 
Har du lyst til, og mulighed for, at støtte op om projektet, så send os gerne en hilsen med teksten “GRØNLAND”. 
Af hjertet tak! «
 
Kristina Malou Hesselberg er blogger, studerer til socialrådgiver, frivillig hos GirlTalk.dk - og intiativtager til projektet om at få GirlTalk.dk til Grønland. Vi er meget stolte og uendeligt taknemmelige for at Kristina Hesselberg tager kampen op for unge piger i alle dele af Danmark sammen med os.
 
NU KAN DU kan hjælpe unge piger i Grønland sammen med Kristina og Girltalk.dk - selv det mindste beløb gør en forskel!

Meld dig ind i GirlTalk.dk og få GirlTalk.dks nye bog: 'Ser du godt ud?' som velkomstgave ved et 3-årigt medlemskab. Prisen er kun 231 kr. inklusiv forsendelse. Læs mere