GirlTalk.dk - Nyheder

Se videoen om RådgivningsDanmarks arbejde og hvorfor GirlTalk.dk er medlem af den nye brancheforening


DU KAN GØRE EN FORSKEL I GRØNLAND

Fødselsdag Girltalk.dk Grønland

Kristina Malou Hesselberg: » Den 14. oktober fylder jeg 30 år. Da jeg fyldte 20, regnede jeg ikke med, at jeg ville fylde 30. Dengang var jeg syg med depression, angst & selvmordstanker. Nu er jeg snart 30 og har aldrig været gladere i livet.

I dag bruger jeg rigtig meget energi på, at give den viden jeg har, videre til nogle unge, der måske oplever noget af det samme, som jeg oplevede dengang jeg var i begyndelsen af 20’erne.

Jeg har et kæmpe hjerte til organisationen GirlTalk.dk. GirlTalk.dk er en rådgivsningsside til piger mellem 12 og 24 år, der har brug for en at tale med.Mit store ønske er, at gøre det muligt, at komme til Grønland sammen med GirlTalk.dk, for netop at tale med de unge piger, og deres voksne omkring dem, om hvilke udfordringer de oplever og vil opleve i fremtiden.
Den største gave for mig, er nemlig at give 
Har du lyst til, og mulighed for, at støtte op om projektet, så send os gerne en hilsen med teksten “GRØNLAND”. 
Af hjertet tak! «
 
Kristina Malou Hesselberg er blogger, studerer til socialrådgiver, frivillig hos GirlTalk.dk - og intiativtager til projektet om at få GirlTalk.dk til Grønland. Vi er meget stolte og uendeligt taknemmelige for at Kristina Hesselberg tager kampen op for unge piger i alle dele af Danmark sammen med os.
 
NU KAN DU kan hjælpe unge piger i Grønland sammen med Kristina og Girltalk.dk - selv det mindste beløb gør en forskel!

Fra onsdag d.4/10 2017 vil gruppechatten også have åbent alle onsdage kl. 19-21. 


Meld dig ind i GirlTalk.dk og få GirlTalk.dks nye bog: 'Ser du godt ud?' som velkomstgave ved et 3-årigt medlemskab. Prisen er kun 231 kr. inklusiv forsendelse. Læs mere


Vi oplever desværre tekniske problemer på SMS-rådgivningen idag mandag d. 9.10., og har derfor været nødt til at lukke den idag. Husk at du altid kan logge på chatrådgivningen.

Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt!


I uge 28, 29 og 30 holder gruppechatten sommerlukket.

Vi glæder os til at invitere jer tilbage i gruppechatten fra uge 31. God sommer!


Hædret med Paul Harris fellow nålen

Rotary Danmark tildelte tirsdag d.30.maj hæderstegnet Paul Harris Fellow til 38-årige Anna Bjerre, daglig leder af Girltalk.dk og kendt foredragsholder.

Det skete i anledningen af Rotary Foundations 100 års dag efter indstilling fra Skovshoved RK og Copenhagen Strandparken RK motiveret med hendes afgørende indsats med at opbygge GirlTalk.dk

Anna Bjerre startede GirlTalk i 2004 sammen med fem andre til dels ud fra egne erfaringer med at være teenager udsat for mobning og føle sig usikker på livet. Rådgivningstjenesten på nettet og på telefon hjælper de unge med at leve livet. Hver dag sidder frivillige og taler med unge. Sidste år talte GirlTalk med 6.000 unge, og gennem de 13 år har de hjulpet rigtig mange. Dagligt besøger 600 unikke personer hjemmesiden.

GirlTalk har også engageret sig i debatten om deling af intimt billedmateriale på sociale medier.

Takket være støtte fra virksomheder, fonde og private har rådgivningen kunnet udvide og er i dag en veletableret funktion.

Ved siden af GirlTalk har Anna Bjerre uddannet sig til psykolog.

Anna Bjerre GrilTalk

 

* Anna Bjerre er en ildsjæl og en iværksætter. Det er i høj grad hendes fortjeneste, at unge i dag kan finde råd og støtte gennem GirlTalk. Hun har rejst penge til at drive rådgivningen, skabt et stort netværk af frivillige rådgivere, har selv rådgivet, sagde Jens Erik Rasmussen, Rotary Past District Guvernor, da han overrakte PHF-nålen og hæderen. Han tilføjede:

* For erhvervsfolk, der er engageret i CSR, er hun et kæmpe forbillede og inspiration.

* Det er det arbejde men også det engagement, der er så afgørende for, at det er lykkedes, som vi hædrer ved at tildele hende Paul Harris Fellow.

I anledningen af 100-året for The Rotary Foundation hædrer Rotary Danmark 100 danskere for deres særlige indsats lokalt eller på landsplan.

Paul Harris Fellow er oprindeligt stiftet som anerkendelse af Rotary medlemmers særlige indsats. Særligt udvalgte personer uden for Rotary har gennem årene modtaget en PHF, blandt andre Mother Theresa og Dolly Parton.

Skrevet af: Jens Erik Rasmussen, Rotary Past District Guvenor


GirlTalk.dks direktør Anna Bjerre hædret med Paul Harris fellow nålen i anledningen af Rotary Foundations 100 års jubilæum. Læs mere


Alle medlemmer af GirlTalk.dk inviteres til generalforsamling tirsdag d.30.maj kl.17.30-18.15.
Se dagsorden for generalforsamlingen 

 


GirlTalk.dk tilbyder nu også anonym rådgivning via SMS. Send din SMS til 8 900 800. SMS-rådgivningen er støttet af Spar Nord Fonden.

 

Sparnordfonden