GirlTalk.dk - Bliv frivillig

Bliv frivillig

På GirlTalk.dk har vi mange forskellige slags frivillige. Læs herunder om de frivilliges forskellige funktioner, og kontakt os gerne, hvis en af dem er noget for dig. 

Frivillig i chatrådgivningen

Du kan gøre en forskel for tusinder af piger i Danmark. 
GirlTalk.dk yder hver dag chatrådgivning til piger, som har det svært. Pigerne kan skrive på chatten om emner som ensomhed, mobning, lavt selvværd, selvmordstanker, selvskade, konflikter med venner og familie, præstationsangst eller udfordringer i skolen. Alle emner er velkomne. Et arbejde som frivillig rådgiver hos GirlTalk.dk er givende og udfordrende. Pigerne, som bruger vores chat, er i alderen 12-24 år og har brug for voksen, som på en professionel måde er nærværende og lytter. Vi ønsker at hjælpe pigen i lige præcis hendes situation - intet problem er for stort og intet for småt. Udover at lytte og støtte pigen i hendes situation, hjælper vi pigen med at bygge bro og finde muligheder i hendes netværk. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, meningsfyldt frivilligt arbejde og undervisning/supervision fra dygtige undervisere indenfor unge området.

Du kan blive en del af GirlTalk.dks frivillige rådgiver team hvis du:

  • er mellem 18-35 år.
  • kan møde på vagt på vores kontor i København ca. 2,5 timer hver 2. uge. 
  • er stabil, pligtopfyldende og overholder dine vagter.
  • ønsker at gøre en forskel for unge piger, som har brug for en at tale med.
  • er god til lytte.
  • deltager i vores obligatoriske undervisning og supervision 3 gange pr. halvår.

Hvis du ønsker at være en del af GirlTalk.dks  frivillige rådgiverteam, så send en ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med lidt om dig selv, hvorfor du godt kunne tænke dig at være frivillig, samt hvad du forventer at kunne bidrage med.