GirlTalk.dk - Bliv frivillig

Bliv frivillig

På GirlTalk.dk har vi mange forskellige slags frivillige. Læs herunder om de frivilliges forskellige funktioner, og kontakt os gerne, hvis en af dem er noget for dig. 

Frivillige til EmpowR samtalegrupper

Skærmbillede 2018 08 15 kl. 10.40.33

Frivillige til kommunikation- og markedsføring 

GirlTalk.dk søger løbende frivillige kommunikationsmedarbejdere til blandt andet vores Social Media indsats og til ekstern kommunikation og markedsføring. 

Du kan blive en del af GirlTalk.dks frivillige kommunikationsteam hvis du:

  • er mellem 18-35 år
  • kan bidrage til at løse opgaver løbende - det kan både være hjemmefra og på GirlTalk.dks kontor
  • vi forestiller os, at du er i gang med en kommunikationsfaglig eller markedsføringsfaglig uddannelse
  • du vil gerne styrke din praktiske erfaring indenfor området

Skriv en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil være frivillig, og hvad du tænker, at du kan bidrage med.

 

Frivillig SoMe Frontrunner  og SoMe Insta/Snap team

Vil du være med til at gøre en forskel for unge piger? Har du flair for at arbejde med kommunikation og sociale medier? Og kunne du godt tænke dig at kombinere de to?

På GirlTalk.dk ser vi, at der mangler en stemme i de unge pigers liv på SoMe, hvor pigerne tilbydes alternativer til den livsstil og det fællesskab, der i nogle fora tilbydes. På GirlTalk.dk vil vi gerne være til stede lige der, hvor de unge piger er og påvirke den kultur, der skabes på SoMe. Du kan være med til at skabe en #værdifuld bevægelse og en modkultur på sociale medier, hvor unge piger opmuntres til at italesætte sig selv og andre som værdifulde. 

Skriv en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil være frivillig, og hvad du tænker, at du kan bidrage med. 

Frivillig i chat & SMS rådgivningen

Du kan gøre en forskel for tusinder af piger i Danmark. 
GirlTalk.dk yder hver dag rådgivning til piger, som har det svært. Pigerne kan skrive om emner som ensomhed, mobning, lavt selvværd, selvmordstanker, selvskade, konflikter med venner og familie, præstationsangst eller udfordringer i skolen. Alle emner er velkomne. Et arbejde som frivillig rådgiver hos GirlTalk.dk er givende og udfordrende. Pigerne, som bruger vores online rådgivning, er i alderen 12-24 år og har brug for voksen, som på en professionel måde er nærværende og lytter. Vi ønsker at hjælpe pigen i lige præcis hendes situation - intet problem er for stort og intet for småt. Udover at lytte og støtte pigen i hendes situation, hjælper vi pigen med at bygge bro og finde muligheder i hendes netværk. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, meningsfyldt frivilligt arbejde og undervisning/supervision fra dygtige undervisere indenfor unge området.

Du kan blive en del af GirlTalk.dks frivillige rådgiver team hvis du:

  • er mellem 18-35 år.
  • kan møde på vagt på vores kontor i København ca. 2,5 timer hver 2. uge. 
  • er stabil, pligtopfyldende og overholder dine vagter.
  • ønsker at gøre en forskel for unge piger, som har brug for en at tale med.
  • er god til lytte.
  • deltager i vores obligatoriske undervisning og supervision 3 gange pr. halvår.

Hvis du ønsker at være en del af GirlTalk.dks  frivillige rådgiverteam, så send en ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med lidt om dig selv, hvorfor du godt kunne tænke dig at være frivillig, samt hvad du forventer at kunne bidrage med.