GirlTalk.dk - Indeks - Åbent Forum

I åbent forum kan du dele succeser og tale om alt det, der kan være svært. Tonen i åbent forum skal altid være opbyggende og til inspiration for andre. Det er ikke tilladt at søge cases til opgaver, journalistiske interviews eller andre projekter. Har du spørgsmål til dette, kan du skrive til info@girltalk.dk. For at skrive indlæg i åbent forum, skal du oprette en profil.


Livsstil (11.8k emner)

Kategori

Misbrug af rusmidler (444 emner)

Som ung møder man ofte let tilgængelige rusmidler på de forskellige steder og i de forskellige miljøer, man færdes. Alkohol, hash, piller – for nogle er de helt fremmede, og for andre er det blevet en del af hverdagen. Hvilke konsekvenser har de forskellige rusmidler? Hvor går grænsen for et egentligt misbrug, og hvordan påvirker rusmidler egentlig din hverdag og det sociale liv?

Sv: Skizofreni eller bipolar?
af cat
3 uger 4 dage siden

Sorg (246 emner)

At miste en man har kær kan gøre så ondt, at man aldrig tror, det stopper. Hvad enten du har mistet en mormor oppe i alderen, dine forældre er blevet skilt, du er blevet uvenner med din veninde eller din kæreste har slået op – så føles det ofte som et stort hul indeni. Hvad skal man gøre med tabet og sorgen? Hvordan bliver hullet indeni mindre? Hvor lang tid er det ok at være ked af det, og hvordan kommer man videre?

Sv: er alle dansker racister?
af weuwahah
1 uge 1 dag siden

Selvskade (540 emner)

Nogle gange kan man være så fyldt op indeni af tanker og frustration, at det føles som om, man er ved at eksplodere. Tanker og følelser bag selvskade kan virke svære og helt uoverskuelige – især, hvis man står alene med det. Har du nogensinde skadet dig selv, eller kender du nogen der har? Hvordan kan man håndtere tankerne om selvskade på en god måde, og hvad kan afhjælpe trangen til at skade sig selv?

Sv: Jeg faldt i fælden...
af cat
3 uger 4 dage siden
For nogle føles det som en lyserød sky, og for andre synes det helt vildt kompliceret at være forelsket eller have en kæreste. Måske synes du, at alle andres forhold ser perfekte ud, mens jeres synes mere kompliceret. Hvor går grænsen mellem fascination og forelskelse? Hvordan tackler man det at være tæt på et andet menneske? Hvad er et godt kæresteforhold, og hvad skal man dog gøre, når det ikke føles sådan?

Sv: Jeg er desperat
af EC
7 timer 40 minutter siden

Kulturelle dilemmaer (167 emner)

Den verden, vi lever i, består af alle mulige kulturer på kryds og tværs. Når kulturer støder sammen kan det indimellem være svært at vide, hvordan man skal opføre sig, og hvad man skal vælge. Hvordan føles det at leve mellem to kulturer? Har du oplevet at skulle vælge mellem den ene eller den anden? Hvordan kan kultursammenstødet blive en god oplevelse for begge parter?

hej 2017
af cejorn
1 måned 1 uge siden

Mobning (134 emner)

Mange børn og unge oplever hverdag både fysisk og psykisk mobning. Det kan være rigtig svært at stoppe for både den der bliver mobbet og den der mobber, fordi de fleste ikke tør gribe ind overfor mobningen, selvom de egentlig gerne vil.
Hvad er dine oplevelser med mobning? Hvor går grænsen mellem drillerier og mobning? Har du prøvet at blive mobbet eller været med til at mobbe? Hvilke konsekvenser kan mobningen have, og hvad kan man gøre for at stoppe den?

test emne - slettes om lidt
af testbruger7
4 uger 18 timer siden

Mistet livslyst (575 emner)

Når man har det svært, kan det føles, som om alt ville være bedre, hvis man ikke var her længere. Mange, der mister lysten til livet, ønsker i virkeligheden ikke at dø, men bare at komme væk fra de svære omstændigheder. Dette kan dog have alvorlige konsekvenser. Har du prøvet at miste lysten til at leve? Hvilke følelser og tanker fulgte med? Hvad kan man gøre for at få lysten til livet tilbage igen? Hvordan tager man hul på snakken om et emne, der er så svært?

Sv: Min lillesøster er selvmordstruet
af Wings
3 uger 6 dage siden
Som pige er der mange idealer, man kan føle, man skal leve op til. Samfundet fokuserer især på det ydre, og ofte kan man føle, at man skal se helt perfekt ud for at blive accepteret, men det er vigtigt at huske på, at det er de indre værdier, der tæller. Hvad er din opfattelse af selvværd? Hvordan har du det med din krop? Føler du, at du skal leve op til noget specielt? Hvordan accepterer man sin krop, som den er, og hvordan kan man egentlig få et godt selvværd, selvom man ikke ser perfekt ud?

Sv: Astma?
af weuwahah
6 dage 10 timer siden

Familie (464 emner)

Der findes mange forskellige måder at være familie på. Måske synes du, at din familie er rigtig god, og at I kan tale sammen om alt. Måske er dine forældre skilt, og du bor to forskellige steder med forskellige regler, søskende mm. eller måske bor du ikke hos din biologiske familie, fordi det var for svært. Hvordan er det at være i din familie? Hvad taler man sammen om i familien, og hvordan kan man komme i gang med at tale om de dybe og svære ting?

Sv: Jeg vil gerne være gravid
af Zion
3 uger 6 dage siden

Hønsegården (1919 emner)

Piger snakker meget om alle mulige forskellige ting hele tiden - om tøj, make-up, rejser, bøger, musik, film pinlige oplevelser osv. Har du set noget tøj, som du ikke ved, om du skal købe eller vil passe til dig? Har du set en film eller hørt en sang, som rørte dig på en hel speciel måde? Eller har du læst en artikel, som provokerede dig helt vildt, og som du gerne vil diskutere?

Sv: Shoppe online
af lisa33
5 timer 54 minutter siden

Spiseforstyrrelser (498 emner)

Mange unge går op i deres udseende, men for nogle bliver fokuseringen på det ydre et symptom på komplicerede følelser og en længsel efter kontrol – spiseforstyrrelser handler nemlig ikke om mad. Hvornår kammer slankekuren over? Hvad er tegnene på en spiseforstyrrelse? Hvilke følelser ligger bag, hvordan man håndtere disse, og hvordan kommer man egentlig ud af sin spiseforstyrrelse på en god måde?

Sv: manglende forståelse
af moderator-girltalk
1 måned 2 uger siden

Psykisk sårbarhed (117 emner)

Der følger mange svære ting med det at føle sig psykisk sårbar. Hvordan kan det være, at man nogle gange har det svært i sine tanker og følelser, uden at man helt ved hvorfor? Hvordan skal man forholde sig til at have fået en psykiatrisk diagnose? Hvordan skal man egentlig fortælle sine omgivelser, at man ikke altid har det så godt, og hvad kan man gøre for at få det bedre?

Sv: ensom
af katchaengel
6 dage 13 timer siden

Venner (127 emner)

Venskaber er rare at have i hverdagen – nogle man kan snakke med, grine med og dele hemmeligheder med, og som kan støtte en i svære tider. Men det kan også til tider være kompliceret, hvis man føler sig svigtet eller bagtalt. Hvad er en god ven, og hvordan får man sådan en? Hvor går grænsen mellem en kammerat og en ven? Hvornår er man bedste venner, og hvorfor føles det egentligt så vigtigt at have en bedste ven?

Sv: Må ikke være sammen med min veninde mere
af weuwahah
1 uge 1 dag siden

18+ (503 emner)

Det kan være skræmmende at gå fra barn til voksen, fordi der er så mange nye ting at forholde sig til. Måske har du brug for en snak eller et råd fra en på din egen alder. Er du bange for fremtiden? Er du i tvivl om, hvilket studie eller job du skal vælge? Hvornår skal man flytte hjemmefra, og hvilke ting skal man være opmærksom på i processen?

Sv: er blowjobs normal / skyldfølelse
af semien
1 uge 1 dag siden

Succeshistorier (117 emner)

Det er så dejligt at høre de gode historier – om når livet som opleves godt, og glæden føles, som om den er ved at flyde over. Hvad gør dig glad i øjeblikket? Hvordan kom du ud af det svære? Hvad gjorde du, hvem hjalp dig, og hvordan kan du sikre, at du bliver på det gode sted?

Sv: Muligvis fundet årsag til min depression
af #M
1 måned 3 uger siden
På de sociale medier møder vi sjældent et ærligt billede. Nettet er et univers af redigerede profiler, hvor værdier måles i likes og antallet af følgere. De personlige fremstillinger man møder på de sociale medier som Instagram, SnapChat og Facebook, kan skabe en følelse af at man skal leve op til deres kropsidealer, antal venner og sociale adfærd. Det er vigtigt at huske på, at der sidder en person bag hver eneste profil, som selv bestemmer hvordan de vil fremstå, samt hvad og hvor meget de vil vise verden. Når vi skriver sammen og deler ting på nettet, kan det være nemt at glemme, at der sidder en modtager af beskeden med rigtige følelser. Det er derfor vigtigt at vi tænker over hvad vi skriver på nettet. Hvilke konsekvenser har din adfærd på nettet? Hvor går grænsen for hvad man deler på nettet? Hvordan beskytter man sig selv på de sociale medier?
Ingen emner
Leveret af Kunena Forum