payday loans
Chatten åbner om:
Husk mig Glemt kodeord?
Log Ind:


Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

blev blufærdigheds krænket.
(1 viser) (1) Gæst
 • Side:
 • 1

EMNE: blev blufærdigheds krænket.

blev blufærdigheds krænket. 2 år, 5 måneder siden #284589


 • Indlæg:3
 • HARDCANDY
 • ( Bruger )
 • Fresh Boarder
 • IKKE ONLINE
Hej alle som læser dette.
- den 16/09/2011 skulle jeg til Nakskov med min bedste veninde, hende og jeg havde aftalt at vi skulle ud og mødes med en god ven som Camilla aka' bedsteveninde, kendte. Vi gjorde os klar og hendes mor sagde ok!
- vi skulle mødes med ham ved Fakta, og gik derfor igennem en fodboldtbane & en skaterrampe.
vi så en dreng så der alene med en smøg i munden. Han råber efter os? han siger "kom lige herover"
Camilla og jeg tænker "okay der kan da vel ikke ske noget" vi falder sådan okay ind i en snak.
han spørger derefter så ind til vores facebook, vi tænkte der sker ikke noget ved at vi giver vores facebook ud.
Han spørger efter mobil nummer osv. Vi er så stærke og ved godt vi ikke kender ham, og giver derfor ikke vores mobil nummer ud, han bliver fornærmet og ringer efter en ven der så kommer på knallert, han begynder og spørge om vi vil med ham hjem og have trekant, og vi siger nej, han begynder at gå over til Camilla og tage på hende. Jeg siger til Knallert' drengen at han skal lade hende være, og fortæller at vi har en aftale med en ven.
smøg'drengen begynder at gå over til mig og tage mig på brysterene, og rive mine bukser ned. Jeg råber "lad mig nu bare være." Han begynder at røre mig ved trusse kanten og rive min bluse af! - jeg begynder at få tårer i øjnene. Knallert'drengen løber rundt og holder fast i Camilla, Camilla begynder at grine.
Smøg'drengen tager sin mobil op af lommen, og ringer efter en eller anden udlænning. Jeg tænkte "Fuck jeg vil bare væk herfra" - ham udlænningen kommer kørene i en sort BMW, og ruller vinduet ned og siger. " kom her ludere vil i hjem og sut pik på mig? i får penge for det" så siger jeg skrid dog. Så kører han væk. Og Smøg'drengen ringer efter en ven som kommer cyklene, Han spørger om vi vil kneppe en af hans venner, jeg lader som om at jeg ikke hørte hvad han sagde. Jeg tog en kniv/neglefil ting op af lommen, og begyndte at file negle fordi at smøg'drengen snakkede med cykel drengen. Smøg'drengen går over og tager fat i mine håndled og holder fast i mig' Jeg råber " Hjælp giv nu slip jeg vil ikke" jeg græder, jeg kunne ikke komme væk! cykel'drengen smutter så, og jeg fik revet mig løs! jeg løber væk, og smider lommekniven, Jeg vender mig om og ser Camilla stå grædene og prøvede virkelig at rive sig løs! Jeg ville hente hjælp! men kunne ikke få mig selv til det, jeg løb ned og fik revet Camilla løs. Vi løb og holdte i hånden! - vi troede det var slut! og ville bestemt ikke fortælle nogen hvad der var sket, men Knallert drengen kom kørene efter os! vi løb alt hvad vi overhovedet kunne. jeg tog Camilla's mobil og ringede op til politiet! jeg lagde telefonen ned til låret. Så de kunne høre hvad der skete, pludselig opdager jeg at knallert'drengen kørte ind i benet på Camilla. Jeg skreg og blev nødt til at lægge på inden han opdagede det, han sagde hårdt! "Kom med mig hjem eller jeg smadre jer!" jeg begyndte at græde, og han kørte. Camilla og jeg løb hurtigt hjem, jeg ringede til politiet og forklarede hvad der var sket. Politiet kom og vi blev afhørt, pludselig får vi øje på to af drengene der var med og Camilla og jeg sagde "det er dem, det er dem der var med!" politiet kørte efter dem. Og vi tog hjem, vi boede omkring ved byen. Og der var fest, jeg får øje på smøg og knallert drengen, og vi ringer efter politiet igen og de afhørte dem. Jeg var så bange at jeg rystede, jeg ringede efter min mor og forklarede osv. Og ringede til min far om han ville komme og hente mig, jeg kunne ikke klare at være i Nakskov længere.

Sv: blev blufærdigheds krænket. 2 år, 5 måneder siden #284599


 • Indlæg:3
 • HARDCANDY
 • ( Bruger )
 • Fresh Boarder
 • IKKE ONLINE
vil bare gerne have nogen råd, det er svært for mig at komme videre
 • Side:
 • 1
Tid til at oprette siden: 0.39 sekunder
GirlTalk.dk · Pasteursvej 2 · 1799 København V · info@girltalk.dk
 
Admin · Hosting/Programmering: MediaMax · Design: iDontDoUgly.com