GirlTalk.dk - Om foredrag

FOREDRAG

Anbefalinger

”Et stærkt vedkommende foredrag med en fin og gennemarbejdet kobling fra egen historie/erfaringer til et fagligt perspektiv. Helt igennem anbefalelsesværdigt!”
- Mads Buus Madsen, SSP leder, Holbæk Kommune

”Foredragene holdes med stor indlevelse. En sjælden oplevelse i indsigt og fortællingsevne.”
- Peter Mygind, skuespiller og foredragsholder

GirlTalk.dk holder levende og engagerende foredrag og workshops for både forældre, lærere, pårørende, skoleklasser, erhvervsklubber, virksomheder og andre interesserede. 

Alt for mange unge piger ved ikke, hvordan de skal navigere i nutidens komplekse samfund. I takt med de mange valgmuligheder følger også en stor frygt for at mislykkes, og konsekvenserne kan være store. Manglende trivsel, præstationsangst og tilsvarende psykiske symptomer tegner en hverdag for piger som er faret vild på vejen mod voksenlivet. Det kan være svært at forstå disse unge piger – og ikke mindst hvorfor de ikke bare har det godt. Både forældre, lærere, pårørende og endda pigerne selv kan føle sig magtesløse og fanget i drømmen om det perfekte liv, som synes så uopnåeligt.

Foredragene kan variere i alt fra 1 times foredrag til en heldags workshop og afholdes af psykologer, lærere eller pædagoger med solid og relevant baggrundserfaring. 

Se eksempler på afholdte foredrag her (pdf)

 

Foredrag for unge

Foredrag for fagfolk

Foredrag for virksomheder 

 

SÆRLIGT TILBUD: Workshop for unge piger i Hovedstadsområdet 

For yderligere information kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 2252 5258 

iStock 538364328